+30 210 6021187 info@pogadima.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το φροντιστήριο μας είναι ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών με μεγάλη παράδοση στο Κορωπί. Δημιουργήθηκε το 1980 έχοντας ως στόχο να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν τη γλώσσα αλλά ακόμη περισσότερο να αγαπήσουν τη μάθηση.

Το φροντιστήριο μας μολονότι έχει “άρωμα” γειτονιάς εν τούτοις χρησιμοποιεί, με ανθρώπινο πρόσωπο, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εκπαίδευση των παιδιών.

Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τον απρόσωπο χαρακτήρα που έχουν τα μεγάλα φροντιστήρια και να επικοινωνούμε με τους γονείς, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης.

Πρωτοπορούμε και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής με αγάπη για τη γνώση και χωρίς φόβο για το μέλλον.

Οι λόγοι για να επιλέξεις Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΠΟΓΚΑ – ΔΗΜΑ” είναι η επιστημονική κατάρτιση και η πολυετής πείρα των καθηγητών, τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, οι γραπτές εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η μεθοδικότητα στη διδασκαλία, η άμεση επαφή με κάθε μαθητή έτσι ώστε να λυθεί κάθε απορία αλλά και η συχνή ενημέρωση γονέων.

Μιλούν για μας επιτυχίες 40 χρόνων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του μαθήματος και προσαρμοσμένοι βέβαια στις νέες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις και ενόψει των φαινομένων των εκκολαπτόμενων αλυσίδων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποφασίσαμε να προβούμε στη δημιουργία ενός επαγγελματικού χώρου αποκλειστικά σχεδιασμένου για Κέντρο Ξένων Γλωσσών με πρώτη προτεραιότητα τον σεβασμό στο παιδί διατηρώντας με μεράκι το χαρακτήρα του “φροντιστηρίου της γειτονιάς” και τον σεβασμό στην οικογένειά του με πραγματικά φιλικές τιμές.

Προσφέρουμε μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, εφήβους και νεαρούς μαθητές. Το Κέντρο μας είναι καλά εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, διαδραστικούς πίνακες και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Διαθέτει επίσης ευρύχωρες, φωτεινές, ευάερες αίθουσες διδασκαλίας με θέρμανση & κλιματισμό.

Προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε την άριστη διδασκαλία ξένων γλωσσών με σύγχρονες, επικοινωνιακές τεχνικές και μεθόδους. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τους πετύχετε!

Τα μαθήματα και η διδασκαλία μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματική εκπαίδευση για τους μαθητές που χρειάζονται μία ξένη γλώσσα για την εργασία, τις σπουδές, τα ταξίδια τους ή την προσωπική τους ευχαρίστηση.

Τα μαθήματά μας επικεντρώνονται σε τέσσερις δεξιότητες, ανάγνωση, ομιλία, ακρόαση και γραφή. Διδάσκουμε Γενικά Μαθήματα Ξένων Γλωσσών, Εντατικά Αγγλικά & Γερμανικά, Αγγλικά & Γερμανικά για επιχειρήσεις, καθώς επίσης και Καλοκαιρινά Πακέτα ενηλίκων, εφήβων και μικρών μαθητών καθώς και Οικογενειακά πακέτα.

Τo κέντρο μας διοργανώνει κάθε χρόνο εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό με σκοπό οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τη γλώσσα μέσα στο φυσικό της περιβάλλον και να έρθουν σε άμεση επαφή με τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που επισκέπτονται.

Επίσης έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν με παιδιά της ίδιας ηλικίας άλλων εθνικοτήτων, όπου γίνεται συνείδηση και ανάγκη η πεμπτουσία της γλώσσας που είναι η επικοινωνία.

Η οργάνωση αυτών των ταξιδιών γίνεται αποκλειστικά από το Κέντρο μας και οι σπουδαστές συνοδεύονται από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και πολλές φορές από γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στην εμπειρία αυτή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

R

Κέντρο υψηλών προδιαγραφών με σύγχρονο και αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον, εναρμονισμένο πλήρως με τις νέες προδιαγραφές του ΕΟΠΠΕΠ.

R

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα με τακτικές ενημερώσεις γονέων για την παρακολούθηση της προόδου των μαθητών καθώς και τμήματα ενηλίκων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητευόμενου.

R

Άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα και ποιότητα σπουδών με πολύ ανταγωνιστικές τιμές χωρίς κόστος εγγραφής και κρυφές χρεώσεις !

R

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα με τακτικές ενημερώσεις γονέων για την παρακολούθηση της προόδου των μαθητών καθώς και τμήματα ενηλίκων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητευόμενου.

R

Εξειδικευμένους καθηγητές Πανεπιστημιακού επιπέδου, με πολλά χρόνια εμπειρίας, πλήρη γνώση του αντικειμένου τους με εμβάθυνση στη γνώση και όχι στη στείρα απομνημόνευση.

R

Εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό με σκοπό οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τη γλώσσα μέσα στο φυσικό της περιβάλλον.

R

Ασφαλιστική κάλυψη. Οι σπουδαστές μας με την εγγραφή τους ασφαλίζονται για την περίπτωση ατυχήματος στις ώρες ευθύνης του Κέντρου.

R

Θερινά εντατικά προγράμματα με εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό, εύκολη πρόσβαση, εγγυημένα αποτελέσματα καθώς και Δωρεάν Wi-Fi.